Aslı Cırap

Açı Lisesi Bahçeköy / Müdür

Marmara Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği mezunu olan Aslı Cırap, daha sonra University of New Mexico’da Psychology and Computer dersleri almıştır.  2013 yılında Yeditepe Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi yüksek lisansını tamamlamıştır. Toplamda 25 yıl lise tecrübesi olup, 2008 yılından bu yana Açı Okulları’nda görev yapmaktadır. Açı Lisesi’nde İngilizce öğretmenliği, İngilizce Bölüm Başkanlığı ve Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı olmak üzere farklı kademelerde görev almıştır. 2016 yılından itibaren Açı Lisesi müdürü olarak görev yapmaktadır.

Aslı Cırap,  Açı Lisesi eğitim programı uygulama ve geliştirme projelerinde yer almış ve eş zamanlı olarak AP (Advanced Placement) ve CIE (Cambridge International Examinations) Koordinatörlüğü yapmıştır.  Council of International Schools kurumunun uluslararası standartlara sahip okulları belirlemek için yürüttüğü akreditasyon sürecinin yenilenmesi projesini yönetmektedir. Lise müdürü olduğu dönemde Açı Sosyal Bilimler Lisesi’nin açılışı ve 8. sınıfların liseye entegrasyonu projelerini de ekibiyle birlikte yürütmüştür.