Wendy Aydın

Açı Okul Öncesi Bahçeköy / Müdür

İngiltere’de Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu olan Wendy Aydın, 2003 yılından bu yana Açı Okulları’nda görev yapmaktadır. Kariyerine İngiltere’de başlamış ve 1995 yılında Türkiye’ye yerleşmiştir. Kendisi okul öncesi yaklaşımları ile ilgili farklı sertifika programlarını tamamlamıştır. Kurumumuzda 15. yılını dolduran Wendy Aydın bu süre zarfında Açı Okul Öncesi Levent yerleşkesinde; sınıf öğretmenliği, takım liderliği ve müdür yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir. 2011 yılından itibaren ise Açı Okul Öncesi Bahçeköy yerleşkesinde okul müdürü olarak görev yapmaktadır.

Wendy Aydın, Açı Okul Öncesi eğitim programının uygulama ve geliştirme projeleri; okul öncesi öğretmen eğitimi programının kurulması ve yapılandırılması sürecinde yer almıştır. Bu çalışmalarını halen etkin olarak sürdürmektedir.