3 gün önce

Açı Preschool - Children's Day Party

Kostüm geçidimiz, eğlenceli oyunlar, uluslararası yiyecek pikniğimiz ve özel ikramlarımızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladık. ... Daha Fazla GösterDaha Az Göster

2 hafta önce

Açı Preschool - Movement

Hareket, egzersiz ve dans çocukların sağlıklı fiziksel ve sosyal gelişiminde önemli bir rol oynar. Bu nedenle Açı Okul Öncesi Beden Eğitimi Bölümü öğretmenlerimiz ve 5 yaş öğrencilerimiz, egzersiz yapmayı ve dans etmeyi daha da eğlenceli hale getirecek bir video hazırladılar.

3-2-1… Dans Zamanı!!!

4 hafta önce

Our Class Books 2017-2018

Little Bunnies, The Grumpy Old Man, I Do Not Want To Be A Frog, The Magic Honey Pot, Very Lonely Fireflies, Kitap Haftamız boyunca hazırladığımız kitaplardan sadece bazıları.

Yazan ve Resimleyen: Açı Okul Öncesi Öğrencileri

Açı Okul Öncesi
Prep Classes Visit “The Big AÇI”

5 yaş öğrencilerimiz gidecekleri “Büyük Açı”yı gün geçtikçe daha fazla merak etmeye başladılar. Bu merakı biraz olsun giderebilmek için ilköğretim kampüslerimize bir gezi düzenleyerek hem okul içerisinde kısa bir tur attık hem de kütüphanemizi ziyaret ettik. ... Daha Fazla GösterDaha Az Göster

Açı Okul Öncesi
OKUL TANITIM GÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ!
24 Mart 2018, Cumartesi
10:30 Açı İlkokulu Sarıyer - 13:30 Açı İlkokulu Akatlar
•
2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı kayıtları ile ilgilenen velilerimiz için Açı Okulları’nın felsefesi, eğitim ve öğretim uygulamalarını paylaştığımız genel tanıtım sunumlarımıza davetlisiniz.

Sunumlar bilgilendirmenin arkasından, soru-cevaplarla devam eder ve yerleşkenin gezilmesiyle sonlanır.

Katılmak isteyen velilerin katılım formunu doldurarak veya ilgili yerleşkeyi arayarak adı-soyadı ve iletişim bilgilerini vermelerini rica ederiz.
Katılım Formu için: www.acischools.k12.tr
Sarıyer: 0212 349 41 00 - Akatlar: 0212 349 05 00

OKUL TANITIM GÜNÜMÜZE DAVETLİSİNİZ!

24 Mart 2018, Cumartesi
10:30 Açı İlkokulu Sarıyer - 13:30 Açı İlkokulu Akatlar

Katılım Formu için: www.acischools.k12.tr

Sarıyer: 0212 349 41 00 - Akatlar: 0212 349 05 00

Açı Preschool - Book Week / 2017-2018

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kitap Haftamız boyunca birçok ziyaretçimiz oldu. Açı İlköğretim, Ortaokul ve Lise öğrencilerimiz okul öncesi sınıflarımızı ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz AÇI’lı abi ve ablalarının okuduğu kitapları büyük bir keyifle dinlediler. Ayrıca anne ve babalarımız da sınıflarımıza gelerek sevdikleri hikayeleri bizimle paylaştılar. ... Daha Fazla GösterDaha Az Göster

Açı Preschool - Book Week / 2017 - 2018

Dolu dolu bir Kitap Haftası’nı geride bıraktık. Okullarımızda gerçekleşen Kitap Fuarı’nda bu yıl da öğrencilerimiz çeşitli İngilizce ve Türkçe kitapları inceleme fırsatı buldular. Seçtikleri kitapları satın alarak kitaplıklarına yeni kitaplar eklediler. Ayrıca çocuk kitapları yazarı sevgili Defne Ongun Müminoğlu, okul öncesi yerleşkelerimizi ziyaret ederek bir kitabın oluşum aşamalarını ve hikayelerinden bazılarını öğrencilerimizle paylaştı. ... Daha Fazla GösterDaha Az Göster

Açı Preschool - 100th Day of School - 2018

5 yaş öğrencilerimiz eğitim yılı başından itibaren okula geldikleri günleri sayarak 100. günü tamamladı. Birlikte geçirdiğimiz 100 mutlu okul gününü birbirinden eğlenceli etkinlikler ve kostüm partisiyle kutladık. ... Daha Fazla GösterDaha Az Göster

Açı Preschool - Responsibility

Okulumuzda "Sorumluluk"" konusunda öğrencilerimizi cesaretlendirici ve destekleyici bir ortam yaratırız. Her yaşın gelişim özelliklerine göre verilen küçük sorumluluklar ile öğrencilerimiz büyük işler başarabildiklerinin farkına varırlar.

Kendi kararlarını verebilen, bağımsız davranabilen, kendine güvenli, kendi ihtiyaçlarını karşılayabilen, yaptığı işi sonuna kadar götürebilen ve yapmakta olduğu bir davranışın olası sonuçlarına katlanmayı bilen SORUMLULUK sahibi çocuklar yetiştirmek bizlerin elinde. Hayatı çocuklarımız için kolaylaştırarak onları engellemeyelim.

Açı Preschool - Giving Week

“Paylaşım Haftası”nda öğrencilerimizin getirmiş olduğu toplam 50 çuval dolusu hediye Ağrı, Gaziantep ve Ardahan’daki okullarda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edildi. ... Daha Fazla GösterDaha Az Göster

Daha fazla