Yeni Web Sitemiz Yayında!

Değerli Açı Paydaşımız,

Teknoloji alanından iki güzel haberi, sizlerle paylaşmak istiyoruz.

İlk haberimiz, okulumuzun yeni web sitesinin ziyaretiniz için hazır olduğu: Dijital dünyadaki kurumsal yüzümüzü, günümüz teknolojilerine göre yeniden tasarladık.

Mobil kullanım ve navigasyon kolaylığı ile yeni sitemizi incelemenizi isteriz.
Öneri ve görüşleriniz bizim için değerlidir. Paylaşımlarınızı, web@acischools.k12.tr e-posta adresinden yapabilirsiniz.

İkinci haberimiz ise Açı Okulları Öğrenci mobil uygulaması ile AppStore’da oluşumuz.

Projenin ilk ürünü, öğrencilerimiz için geliştirildi. Uygulamayı, IOS cihaza kurulum için tıklayabilir ya da App Store üzerinde “Açı Okulları Öğrenci” ismiyle arayabilirsiniz.

Bu mobil uygulama üzerinden ACIS öğrenci ekranında kullanılan tüm alanlara da erişim sağlayabilirsiniz.

Projenin bir sonraki aşaması olan veli mobil uygulaması için geliştirme çalışmalarına devam ediyoruz. Bu konudaki öneri ve görüşleriniz için acis@acischools.k12.tr e-posta adresini kullanabilirsiniz.

Saygılarımızla,