Burs Olanakları - Açı Okulları

Burs Olanakları

Açı Lisesi, sosyal sorumluluk ve kurumsal hedefleri doğrultusunda, başarılı öğrencilere çeşitli oranlarda burs vermektedir. Farklı ölçütlere göre verilen bursların ilerlemeci bir yapısı vardır. Lise yıllarında başarı gösteren öğrencilere ilerleyen yıllarda da ek burs olanakları sunulmaktadır.

Öğrencinin başarı, gayret, bireysel farklılık ve sosyal davranışlarının temel değerlendirme ölçütü olarak dikkate alındığı burs olanaklarından yararlanmak için başvurabilirsiniz. Burs için başvurmadan önce sayfanın altında bulunan Burs Sözleşmesi’ni lütfen dikkatlice okuyunuz.

Diğer okullardan ilk kez başvuran öğrencilerin, görüşmek için, sayfanın altında bulunan Burs Başvuru Formu‘nu doldurarak asli.cirap@acischools.k12.tr adresine e-posta göndermeleri gerekir.

Burs başvuruları ve değerlendirmeleri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için asli.cirap@acischools.k12.tr adresine e-posta gönderebilir ya da 0212 349 07 00’ı arayarak randevu alabilirsiniz.