Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

1 ay önce

Açı İlkokul

İlkokul öğrencilerimizle sanat dersinde Van Gogh Müzesi’nde çevrimiçi yolculuğa çıktık ve sanatçının bizi etkileyen bir resminin reprodüksiyonunu yaptık. Kendi sandalyesi, ayakkabısı gibi gündelik nesnelerle sıradan insanları konu edinen sanatçının duygu dünyasının derinliklerine dalmakla kalmayıp boyama tekniklerindeki ustalığını uygulayarak öğrendik. ... Daha Fazla GösterDaha Az Göster

Açı İlkokul
Yaşanan pandemi nedeniyle dünya ve ülke olarak oldukça zorlu ve farklı birçok deneyimi kapsayan bir dönemden geçmekteyiz. Bu süreç olumlu tarafları ile birlikte kafamızda birçok soru işareti de oluşturmakta.

Yaşamakta olduğumuz bu zorlu ve yeni süreçler biz yetişkinleri olduğu kadar çocuklarımızı da etkilemektedir. Bu sürecin günlük yaşantımıza etkilerini, ebeveyn çocuk ilişkilerine yansımalarını, duygusal tepkilerimizde yarattığı değişimleri konuşabilmek ve kafanızdaki sorulara cevap verebilmek için bir veli semineri düzenleyeceğiz.

Veli semineri 12 Mayıs Salı günü saat 21.00-22.00 arasında Prof. Dr. Özgür Öner tarafından Microsoft Teams üzerinden canlı yayını ile gerçekleştirilecektir.

* Katılım linki duyuru yoluyla velilerimize iletilmiştir. Katılmak isteyenlerin belirtilen gün ve saatte linke tıklaması yeterlidir.

** Prof. Dr. Özgür Öner hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için https://www.ozguroner.dr.tr/prof-dr-ozgur-oner-2 adresini ziyaret edebilirsiniz.

** Prof. Dr. Özgür Öner hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için www.ozguroner.dr.tr/prof-dr-ozgur-oner-2 adresini ziyaret edebilirsiniz.

Açı İlkokul
Pandemi ile birlikte girmiş olduğumuz “Uzaktan Öğrenim” sürecinde teknoloji ile daha çok vakit geçirmeye başladık. Bu süreç olumlu tarafları ile birlikte kafamızda birçok soru işareti de oluşturmakta.

Bu sorularımıza cevap olacağını düşündüğümüz Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nden Doç. Dr. Yavuz Samur tarafından verilecek “Çocuğunuz İçin Okunmamış 10 Yeni Mesajınız Var - Pandemi Özel” başlıklı seminerimiz 2 Mayıs Cumartesi 21:00-22:00 saatleri arasında Microsoft Teams canlı yayını ile gerçekleştirilecektir.

*Katılım linki velilerimize iletilecektir. Katılmak isteyenlerin belirtilen gün ve saatte linke tıklaması gerekmektedir.

Açı İlkokul

Öğretmenlerimiz eğitimlerine uzaktan da devam ediyor. Yazar ve akademisyen Murat Gülsoy’un anlatımıyla, Ahmet Hamdi Tanpınar’ın ünlü romanı ‘Saatleri Ayarlama Enstitüsü’ kitabını analiz etme şansı buldular. ... Daha Fazla GösterDaha Az Göster

Açı İlkokul

İlkokul öğretmenlerimiz, öğrencileri için bugüne özel bir sürpriz hazırladılar ve 23 Nisan marşını seslendirdiler.

Öğrencileri ile sınıflarında buluşmayı dört gözle bekleyen öğretmenlerimize teşekkürler!

Yıldızlar uyansın gülüşümüzden
Çiçekler boyansın sevincimizden
Rengarenk bayram olsun 23 Nisan!

#23nisan #ulusalegemenlik #çocukbayramı #23Nisan1920 #23nisan100yaşında #Coşkuyla #heyecanla #bayramıkutluyoruz #23nisankutluolsun #AçıOkulları #açıschools

Comment on Facebook

Süper💯👏👏👍

Çok güzel,öğretmenlerimizi seviyoruz.

Açı İlkokul
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği ve milli egemenliğin temsili Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş günü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100. yılını bu defa evlerimizde ancak yine aynı coşku ve heyecanla kutlayacağız.

Okul öncemizden lisemize kadar tüm okullarımızda dijital platformlarda yaşayacağımız bayram coşkusuna sizlerin de eşlik ederek bu heyecana ortak olmanızı istiyoruz.

Evlerinizdeki bayram coşkusunu Açı Schools’u etiketleyerek paylaşmayı unutmayın.

23 Nisan Kutlu Olsun!

#23Nisan #UlusalEgemenlik #ÇocukBayramı #23Nisan1920 #23Nisan100Yaşında #Coşkuyla #Heyecanla #BayramıKutluyoruz #23NisanKutluOlsun #AçıOkulları #AçıSchools

23 Nisan Kutlu Olsun!

3 ay önce

Açı İlkokul

Açı Ailesi olarak öğrenmeye devam ediyoruz... ... Daha Fazla GösterDaha Az Göster

Açı İlkokul

Hayat bilgisi dersinde gerçekleştirdiğimiz “hayvanlar projesi” için önce bildiğimiz hayvanları sıraladık. Sonrasında daha çok bilgi edinmek istediğimiz hayvanı seçtik ve kütüphanede araştırdık. Tüm bilgilerimizi aktardığımız posterlerimize seçtiğimiz hayvanlarla ilgili fotoğrafları ekledik.

Bu hafta ise 1. sınıflar olarak bir çiftlik ziyaretinde bulunduk. Burada inek, tavuk, hindi, lama gibi hayvanları yakından gördük ve onlarla ilgili çeşitli bilgiler edindik. Sırada bir sunum hazırlayarak edindiğimiz farklı bilgileri arkadaşlarımızla paylaşmak var.

Açı İlkokul

Hayat Bilgisi dersimizde sağlıklı beslenmenin önemini kavramak için okulumuzun diyetisyeniyle söyleşi yaptık. Sağlıklı ve dengeli beslenmenin önemini öğrendik. Sonrasında da yemekhanede sağlıklı salatalarımızı yapıp afiyetle yedik. ... Daha Fazla GösterDaha Az Göster

Açı İlkokul

Okulumuzda geçirdiğimiz 100. günümüzü tüm gün boyunca etkinliklerle kutladık. Sabah, önceden hazırlamış olduğumuz kostümleri giydik. Circle time’a davet ettiğimiz 2. sınıflara “100. Gün” şarkısını söyledik. Okulda 100 gün geçirmemizin öneminden bahsettik. Sonrasında öğretmenlerimizin ikramlarıyla film izleyip dans ettik! ... Daha Fazla GösterDaha Az Göster