Elmas Artkın

Genel Müdür

Açı Okullarında 2009 yılından bu yana çeşitli pozisyonlarda görev yapmakta olan Elmas Artkın, İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümünden mezun olmuş, ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Ortaöğretim Fen-Matematik alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. 2007–2009 yılları arasında Yüzyıl Işıl Okullarında fen bilgisi öğretmenliği yapmıştır, 2009 yılından itibaren de okulumuz bünyesinde çalışmalarını sürdürmektedir. Ortaokul fen bilgisi öğretmenliği, ortaokul fen bilgisi bölüm koordinatörlüğü, ortaokul müdürü, lise müdürü olmak üzere farklı kademelerde görev alan Elmas Artkın, 2018-2019 eğitim-öğretim döneminde Education Practice and Innovation alanında İngiltere Southampton Üniversitesinde yüksek lisans programına dahil olmuş ve programı başarıyla tamamlamıştır. 2019-2023 yılları arasında Açı Lisesi müdürü olarak çalışmaya devam etmiştir. 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde Sabancı Üniversitesi EMBA yüksek lisans programını tamamlayan Elmas Artkın 2023-2024 eğitim-öğretim yılı itibariyle Açı Okullarında genel müdür pozisyonu ile görev yapmaya başlamıştır.