Roz Gençoğlu

Açı Okul Öncesi Bahçeköy / Müdür

Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu olan Roz Gençoğlu, ardından İstanbul Ticaret Üniversitesinde Uygulamalı Psikoloji yüksek lisansını tamamlamıştır. Yıllar içinde okul öncesi yaklaşımları ile ilgili farklı sertifika programlarını tamamlamıştır. Aralık 2009 yılından bu yana Açı Okulları’nda görev yapmaktadır. Açı Okul Öncesi Bahçeköy yerleşkesinde; sınıf öğretmenliği, takım liderliği ve müdür yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir. Ayrıca 2013 -2015 yılları arasında Açı Okul Öncesi bünyesinde okul müdürü olarak görev yapmıştır.

Roz Gençoğlu, Açı Okul Öncesi eğitim programının uygulama ve geliştirme projeleri; okul öncesi öğretmen eğitimi programının kurulması ve yapılandırılması sürecinde yer almıştır. Bu çalışmalarını halen etkin olarak sürdürmektedir.