Ezgi Palancı Yılmaz

Açı Okul Öncesi Bahçeköy / Müdür

Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu olan Ezgi Palancı Yılmaz, 2010 yılından bu yana Açı Okulları’nda görev yapmaktadır. Okul öncesi yaklaşımları ile ilgili farklı sertifika programlarını tamamlamıştır. Açı Okul Öncesi bünyesinde; 4-5 yaş gruplarında sınıf öğretmenliği, takım liderliğinin yanı sıra 2013 -2015 yılları arasında müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerini üstlenmiştir. 2019 yılı itibariyle görevine Açı Okul Öncesi Bahçeköy yerleşkesinin müdürü olarak devam etmektedir.

Ezgi Palancı Yılmaz, Açı Okul Öncesi eğitim programının uygulama ve geliştirme projeleri; okul öncesi öğretmen eğitimi programının kurulması ve yapılandırılması sürecinde yer almıştır. Bu çalışmalarını halen etkin olarak sürdürmektedir.