Kristin Leda Olgundemir

Açı Okul Öncesi Levent / Müdür

Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu olan Leda Olgundemir, 2005 yılından bu yana Açı Okulları’nda görev yapmaktadır. Okul öncesi yaklaşımları ile ilgili farklı sertifika programlarını tamamlamıştır. Açı Okul Öncesi Levent yerleşkesinde; 4 yıl 3-4-5 yaş gruplarında sınıf öğretmenliği ve 1 yıl müdür yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir. 2011-2019 yılları arasında Açı Okul Öncesi Kemerburgaz yerleşkesi okul müdürlüğü yapmıştır. 2020 yılından itibaren de Açı Okul Öncesi Levent yerleşkesi okul müdürü olarak görevine devam etmektedir.

Leda Olgundemir, Açı Okul Öncesi eğitim programının uygulama ve geliştirme projeleri; okul öncesi öğretmen eğitimi programının kurulması ve yapılandırılması sürecinde yer almıştır. Bu çalışmalarını halen etkin olarak sürdürmektedir.