Şeyla Bahar Taragano

Açı Okul Öncesi Kemerburgaz / Müdür

Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği mezunu olan Şeyla Bahar Taragano, 2005 yılından bu yana Açı Okulları’nda görev yapmaktadır. Okul öncesi yaklaşımları ile ilgili farklı sertifika programlarını tamamlamıştır. Açı Okul Öncesi Levent yerleşkesinde; 4 yıl 3-4 yaş gruplarında sınıf öğretmeni ve takım lideri; 3 yıl Bahçeköy yerleşkesinde 4 yaş sınıf öğretmeni ve takım lideri ve son 8 yılda Kemerburgaz yerleşkesinde 4 yaş sınıf öğretmeni, takım lideri ve eğitim öğretim sorumlusu olarak görev almıştır. 2020 yılı itibariyle Açı Okul Öncesi Kemerburgaz yerleşkesinde okul müdürü olarak görev yapmaktadır.

Şeyla Bahar Taragano, Açı Okul Öncesi eğitim programının uygulama ve geliştirme projeleri; okul öncesi öğretmen eğitimi programının kurulması ve yapılandırılması sürecinde yer almıştır. Bu çalışmalarını halen etkin olarak sürdürmektedir.