7. Geniş Açı Kısa Film Yarışması

Son Katılım Tarihi: 23 Mayıs 2018, Çarşamba  /  Gala ve Ödül Töreni: 1 Haziran 2018, Cuma

Yarışmanın Hedefi
Ortaokul 5-6-7-8. Sınıf öğrencileri gençlerin kendilerini görsel bir sanat olan sinema yoluyla ifade edebilmeleri; seçtikleri konuyla ilgili düşünme, yorumlama ve sorgulama aşamalarını, sinema dilini kullanarak ortaya koydukları, özgün bir eser üretmeleridir.

Birincilik Ödülü; Canon EOS 650D Kamera ve 8 GB SD Kartı
İkincilik Ödülü; 2 Haftalık Geleceğin Yıldızları “Film Yönetmenliği Yaz Kampı”
Üçüncülük Ödülü; “Dört Dörtlük 40 Film” DVD Seti
Genç Kamera Ödülü; Kitap Seti
En İyi Yönetmen Ödülü; Kitap Seti
En İyi Erkek Oyuncu Ödülü; Kitap Seti
En İyi Kız Oyuncu Ödülü; Kitap Seti

Yarışmaya katılmak için Ön Başvuru Formu‘nun doldurulması, belirtilen katılım belgelerinin en geç 23 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar aşağıdaki adrese ulaşmış olması gerekmektedir.

Açı Ortaokulu Sarıyer
Adres:
Valide Sultan Cad. Alay yolu No:2 34473 Sarıyer / İstanbul   /  Telefon: (0212) 349 41 00
Yarışma Sorumlusu: Kutay Ucun (kutay.ucun@acischools.k12.tr)   /  Gülşah Karanlık (gulsah.karanlik@acischools.k12.tr)

Katılım koşullarını okumak için lütfen tıklayınız.

ÖN BAŞVURU FORMU

Yukarıdaki bilgilerin doğruluğunu onaylıyor, yarışma yönetmeliğindeki katılım koşullarını kabul ediyorum.